skrot

Miljørigtig bortskaffelse af jern- og metalskrot i Randers

Kontakt Jernmanden i dag

Miljørigtig bortskaffelse af skrot i Randers

Jernmanden hjælper med en miljørigtig bortskaffelse af skrot metalaffald.

 

Så har du gammelt jern- eller metalskrot som bare ligger og flyder, så kom forbi pladsen med det. Vi betaler dig, alt efter metallets art og mængde.

 

Når du afleverer gammelt metal til Jernmanden, skåner du ikke bare miljøet, vi sikrer at eventuelle miljøskadelige materialer som f.eks. olier, kølervæske, batterier m.m. bliver bortskaffet må den mest skånsomme måde i samarbejde med miljøgodkendte samarbejdspartnere.

 

De mest almindelige brugsmetaller er jern, kobber, zink, aluminium, tin, bly og indbyrdes legeringer heraf som stål, messing og bronze.

Kontakt os

hvad gør du, når du vil
af med jernskrot?

Du har tre muligheder:

  • Kom forbi pladsen

  • Kontakt os og vi kommer forbi og henter dit metalskrot

  • Få en container placeret på din ejendom

Kontakt os

Væsker

Alle former for flydende væsker så som olier, kølervæske m.m. bliver filtreret fra og sendt til AvistaOil for destruktion. På vores store ophugnings-og fordelingsplads i Randers er der under hele pladsen anlagt et opsamlingsfilter som frasorterer alle typer af flydende materiale. Batterier som indeholder syre sendes til genbrug.

 

Rådgivning

Vi vejer dit skrotaffald og betaler dig for det. Prisen er afhængig af ensartethed, type og mængde. Beløbet overføres til dig i løbet af 14 arbejdsdage.

 

Har du en større opgave som du ikke lige kan overskue, så fortvivl ikke. Kontakt os og vi kommer gerne forbi og hjælper. Vi har ekspertise til både nedbrydning og opskæring af større elementer på stedet.

Kontakt os

Afhentning af jern og metaller på din adresse

Du har enten mulighed for at vi, med lastbil med grab afhenter dig skrotaffald. Vi har også mulighed for at opstiller en container i den størrelse og på den placering du ønsker.

 

Herefter får du tid efter aftale til at fylde containeren op inden vi afhenter den. Men lad være med selv at bakse med at få meget tunge elementer op i containeren. Den arbejdsopgave tager vi os af.

Kontakt os

KOntakt jernmanden

Vi står gerne til rådighed, hvis du ønsker vejledning. Skriv et par ord om det behov du ønsker vi skal løse, og du hører fra os snarest, eller slå på tråden tlf. 21 64 46 47.

  • Skriver du, bestræber vi os for at svare tilbage inden 24 timer.
  • Vælger du at ringe, sidder vi parat ved telefonerne alle hverdage fra 08.00 til 16.00
hCaptcha